Steigers

Met Klimtrex bereikt U de TOP!
Bij KLIMTREX kunt u terecht voor kopen van steigers, trappen, hoogwerkers, kamersteigers, rolsteigers en ladders. Daarnaast verkopen wij ook losse onderdelen voor rolsteigers. Voor elke hoge klus, van groot tot klein, hebben wij de geschikte trap, ladder of steiger. Wij weten als geen ander dat veiligheid, en dus kwaliteit, essentieel zijn als het dit soort producten aankomt. Daarom staat KLIMTREX altijd garant voor een veilig, kwalitatief goed en betrouwbaar product dat voldoet aan de wettelijke veiligheids-en stabiliteitsnormen.

Geen klus is hetzelfde
Elke klus is anders en elke klus stelt dan ook andere eisen. Dat geldt ook voor karweitjes of projecten op hoogte. Voor de opknap van de voorgevel van een flatgebouw is ander materieel vereist dan voor de voorgevel van een eengezinswoning. Wilt u een vlaggenmast ophangen, of het venster repareren, dan kan waarschijnlijk met een ladder volstaan worden. Moet echter over de gehele breedte van het pand het houtwerk opnieuw geschilderd worden, dan is een rolsteiger veel praktischer.

Het zware werk is zo gedaan met een rolsteiger
Een rolsteiger kan, de naam zegt het al, steeds een stuk verder gerold worden. Zo kan men elke keer een vrij groot oppervlak tegelijk bereiken, zonder, zoals bij een ladder, steeds naar beneden te moeten klimmen om deze te verzetten. Ze zijn dus de ideale partner bij professionele projecten of doe-het-zelf klussen. De rolsteiger is met verschillende modules uit te breiden voor nog hogere werkhoogten.
Wordt er echter een heel pand gerenoveerd waar meerdere mensen tegelijk aan het werk zijn, dan is het slimmer om het hele pand in de steigers te zetten, zodat iedereen continu overal goed bij kan. 

Klussen in huis
Ook in huis kunt u met het materieel van Klimtrex altijd overal goed bij. Zo leveren wij diverse soorten en maten industrietrappen voor dagelijks gebruik en kleine karweitjes. Kamersteigers zijn ook erg handig; ze zijn dankzij de wielen makkelijk verplaatsbaar en u kunt ze zelf in verschillende hoogten afstellen en voor de veiligheid een extra opbouw maken. De kamersteigers zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Ladders
Ladders zijn er in vele soorten, en vooral maten. Klimtrex levert enkele ladders van verschillende lengten, schuifladders, vouwladders en telescoopladders. Die laatste zijn vooral erg handig indien u niet veel ruimte heeft om een ladder op te slaan. Helemaal ingeschoven is het maar een klein pakketje en past het in uw schuur of achterin de auto of bestelbus. Natuurlijk zijn al onze ladders altijd veilig, handig en licht van gewicht. Dat laatste is weer erg prettig in het geval u dagelijks uw ladder moet sjouwen voor uw werk.
Voor elke klus de juiste oplossing

U ziet dus dat wij voor elke hoge klus de juiste oplossing hebben. En mocht u nog wat advies nodig hebben; dan staan wij altijd voor u klaar. Kortom, met KLIMTREX bereikt u letterlijk de top!

Toprubrieken